top of page

                                                 Yamaha SRX600

Ook deze prachtige SRX hebben wij mogen voorzien van een nieuwe kabelboom en nieuwe LED richtingaanwijzers. De motor wilde slecht starten wat na onderzoek de bedrading de oorzaak te zijn. De SRX is weer gereed voor vele kilometers.

                                                  Honda CB550K3

Deze "Old Skool" Honda hebben wij mogen voorzien van een nieuwe kabelboom en spanningsregelaar die ook geschikt is voor een Lithium accu. Wij hebben de bedrading hier direct voor aangepast.

BMW R1150RS

Van deze prachtige BMW R1150RS hebben wij de kabelboom mogen aanpassen naar LED controlelampjes en de nieuwe teller aangesloten. Dit alles in opdracht van MotoAdonis, hartelijk dank voor deze leuke opdracht.

www.motoadonis.nl  

BMW R1150RS MA.jpg

Yamaha XS650

Van deze leuke XS650 hebben wij de kabelboom mogen controleren en waar nodig aanpassen, deze XS is dan ook weer gereed voor een boel probleemloze kilometers.

 

Yamaha XS650.jpg

                               BMW K1100

In opdracht van Moto Adonis hebben wij deze op niets besparende K1100 mogen voorzien van een nieuwe kabelboom en hebben de Moto Gadget M- unit blue, pushbuttons e.d. aan mogen sluiten.

Voor een prachtige Cafe racer gebouwd naar jouw wensen www.motoadonis.nl 

 

At Moto Adonis we are specialized in designing and building motorcycles, completely customized to your needs.

                                 Moto Guzzi V7 Sport

Deze voor zijn leeftijd nette V7 Sport hebben wij in opdracht van Herder Ital Motors mogen voorzien van een nieuwe kabelboom en zekeringkast, en is weer gereed voor prachtige toertochten. hartelijk dank voor deze prachtige opdracht.

www.herderitalmotors.nl 

                                   Laverda 750SF

Van deze mooie Italiaan hebben wij een elektrische storing mogen oplossen, ook deze is weer gereed voor vele kilometers.

                           Honda CB750KZ

Deze prachtige CB750Kz hebben wij mogen voorzien van een nieuwe kabelboom, M- unit blue, Moto - gadget richtingaanwijzers en pushbuttons enz. enz.. Ook in Belgie weten ze ons te vinden. Johan heel veel veilige kilometers met deze prachtige Cafe racer.

Yamaha SR250

Ook deze leuke SR250 hebben wij in opdracht van Moto Adonis mogen uitvoeren met een nieuwe kabelboom en staat weer garant voor jarenlang motorplezier.  

 

www.motoadonis.nl

At Moto Adonis we are specialized in designing and building motorcycles, completely customized to your needs.

original (3).jfif

Motoraanhanger (O'Connell)

In deze Supermooie motoraanhanger hebben wij voor de klant de kabelboom inclusief USB en 12V stroomaansluiting aangelegd zodat zij weer zorgeloos motortreffens kunnen bezoeken. Veel plezier!

BMW K75

De  hiernaast getoonde K75 is omgebouwd van injectie naar carburateurs zo ook zijn het frame, tank, buddy, spatbord, uitlaatsysteem en waterreservoir aangepast om de prachtige MV look te behalen en is een kuip gemonteerd in de lijnen van de motorfiets. Deze kwam zonder bedrading naar Classic bikes electronics en is door ons van nul af aan opgebouwd met Motogadget M- unit, richtingaanwijzers, pushbuttons enz. en originele BMW componenten. Wat een mooi project om aan gewerkt te hebben.

De genoemde aanpassingen komen uit de handen van www.jerrytcustombikes.nl en voor de afstelling gaat de K naar Mike Velthuijzen www.mvsracing.nl .

BMW K75 carb.jpg

Moto Morini 250

Deze mooi verbouwde Moto Morini 250 hebben wij mogen voorzien van een nieuwe kabelboom en de LED richtingaanwijzers voorzien van enkele weerstanden om problemen te voorkomen. Als de Morini weer terug is van de spuiter staat er weer een prachtig exemplaar op de weg.

De motorfiets is aangepast door www.jerrytcustombikes.nl  

BMW R100

In opdracht van Moto Adonis hebben wij deze prachtige BMW R100 mogen voorzien van een nieuwe kabelboom aangesloten op MotoGadget accessoires en gereed voor veel mooie kilometers.

Hartelijk dank voor deze mooie klus.


www.motoadonis.nl 

At Moto Adonis we are specialized in designing and building motorcycles, completely customized to your needs.

Honda GL1100 Aspencade

Ook deze nette Honda hebben wij mogen voorzien van push- buttons, Velona teller, verlichting, verlichting en richtingaanwijzers in stuuruiteinden en nieuwe bedrading. Gereed voor een boel veilige kilometers.

Moto Guzzi V7

Ook deze prachtige Moto Guzzi V7 kan er weer jaren tegen met een nieuwe kabelboom, stuurschakelaar en omgebouwd op relais. Een boel veilige kilometers gewenst! Dit project hebben wij uitgevoerd voor www.bronsmotoren.nl  

Ducati "Jerryt nr.1"

Deze prachtig gebouwde Ducati 1000sd hebben wij mogen voorzien van alle elektrische voorbereidingen, op niets is bezuinigd wat een mooi exemplaar.


Deze mooie Duc is gebouwd door:

www.jerrytcustombikes.nl  

Honda NX650 Dominator

Ook deze Honda NX650 Dominator hebben wij mogen voorzien van een nieuwe kabelboom die weer geschikt is voor jaren motorplezier.


Deze Dominator is aangepast door:

www.jerrytcustombikes.nl Moto Guzzi T3

Ook deze mooie Moto Guzzi T3 (1977) kan er weer jaren tegen met de nieuw gemonteerde kabelboom, Succes met de opbouw!

Suzuki TL1000R Barracuda (Bakker)

Wat een wens is van iedere motorgek is het werken aan een Suzuki TL1000R Barracuda in Bakkerframe dit is nummer 09 van de 14 die er gebouwd zijn. Ook voorzien van een kabelboom en storing verholpen. Veel veilige racekilometers gewenst.

BMW R90/6

Deze prachtige in opbouw zijnde BMW R90/6 hebben wij mogen voorzien van een nieuwe kabelboom met een Silent- Hektik ontsteking

BMW R75/7

Deze prachtig gerestaureerde en aangepaste BMW R75/7 is voorzien van een nieuwe kabelboom inclusief M- unit , button, stuurschakelaars, koplamp, koolborstels en regelaar (instelbaar) en kan weer jaren mee.

Kreidler 50cc

Deze prachtige 50 cc Kreidler voorzien van gezekerde hoofdschakelaar en toerenteller revisie, weer goed voor een boel veilige race kilometers!

IZH 350 1958

Deze nette IZH 350 (met zijspan) heeft weer een vonk, de motor loopt perfect.

Schakelaar Moto Guzzi Falcone

Voor de eigenaar van een (restauratie) Moto Guzzi Falcone de originele schakelaar gerestaureerd en de nieuwe voorzien van nieuwe bedrading in de originele kleuren.

BSA A65 U.S.A. 1968

Ook voor deze in originele staat zijnde BSA hebben wij een kabelboom mogen maken, inmiddels afgewerkt en gemonteerd en alles werkt weer naar behoren.

Harley Davidson - Dyna

Deze mooie Harley Davidson Dyna mogen voorzien van een kabelboomrestauratie, weer een prachtige motorfiets en wat een klappen produceert hij!

Velocette Venom Thruxton 1963

Voor deze prachtige 500 cc '63 hebben wij een nieuwe kabelboom en spanningsregelaar mogen maken en inbouwen, wat een machine wetende dat Velocette zeer succesvol was op de

 "Manx TT"  Isle of Man. 

MZ 660 Replica

Deze mooie MZ 660 Replica (nummer 091) mogen controleren op de elektronische functies, zo'n kans krijg je waarschijnlijk maar een keer, PRACHTIG!

BMW R80

Deze perfect gerestaureerde R80 hebben wij mogen voorzien van alle elektronische snufjes zoals de M- unit, stuurbuttons, Daytona Velona teller, LED verlichting (zoals Audi richtingaanwijzers, achter- en remlicht in het zweefzadel) enz.  

BMW R100

Deze prachtige  BMW gecontroleerd op montage M- unit, alles werkt en rijdt weer perfect.

Honda CB 400 Four

De Honda is voorzien van allerlei updates zoals nieuwe kabelboom, stuurbuttons, koplamp, LED verlichting enz. De achterbrug, buddy e.d. geproduceerd door www.jerrytcustombikes.nl

Nu gereed voor de spuiter.

Yamaha XS 650

De basis qua bedrading is gelegd, de eigenaar bouwt deze verder naar eigeninzicht af. Straks weer een prachtige XS op de weg!

Honda CX 500

Telefonisch hebben we de storing uit deze motorfiets mogen oplossen, de klant meet de waarden en wij hangen dit aan de oplossing. Deze CX 500 rijdt weer als vanouds, PRACHTIG!

Moto Guzzi 850 GT met Ed Pols zijspan

Uit deze goed onderhouden GT hebben wij enkele storingen mogen repareren en nieuwe bedrading in het zijspan mogen aanbrengen.

BMW R100 RT

Ook deze leuke Bobber hebben wij mogen voorzien van een nieuwe kabelboom en het aansluiten van push buttons de Kellerman richtingaanwijzers, achterlicht en remlicht in een. 

Harley Davidson Softail

Deze prachtige Harley hebben wij mogen voorzien van een stekkeraansluiting voor het rijden met aanhanger. Nadat deze is gespoten voorzien wij ook de aanhanger van een nieuwe kabelboom.

Moto Guzzi 1000 SP

Ook deze SP is voorzien van een nieuwe kabelboom en heeft later nog een aanpassing in het dashboard ondergaan naar LED. Weer een mooie SP 1000!

Suzuki VX 800 met Squire zijspan

De VX 800 hebben we mogen uitlijnen en een elektrische storing mogen oplossen, de combinatie rijdt weer als een zonnetje zonder spierpijn in de schouders!

Ducati 900 SD

Ook deze prachtige Ducati is voorzien van een nieuwe kabelboom is nu starten en rijden!

Honda CB 250

Voor deze mooie cafe racer Honda CB 250 hebben wij een nieuwe en aangepaste kabelboom mogen maken. Voorlopig kan deze motor weer jaren vooruit. 

Moto Guzzi V65 cafe racer

Deze motorfiets is compleet  uit elkaar geweest, gerestaureerd en gereviseerd, voorzien van elektronische ontsteking, Elektronik Sachse regelaar, LED richtingaanwijzers, Lithium accu, Daytona 80 teller en een nieuwe kabelboom. M.a.w. er staat een splinternieuwe V65!

Moto Guzzi California

De California kwam bij ons voor de opbouw van een dubbele USB  en 12V accessoires aansluiting.  

Moto Guzzi Le Mans met Ed Pols zijspan

Deze prachtige combinatie hebben wij mogen voorzien van een compleet nieuwe kabelboom voor motor en zijspan, later stond deze combinatie tijdens de TT week in het VVV kantoor te Assen. Pracht combinatie!
bottom of page